Gudang Informasi

Son Dakika Konya Deprem : Bu hayvanlar çok korkunç - Haber3 / Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline:

Son Dakika Konya Deprem : Bu hayvanlar çok korkunç - Haber3 / Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline:
Son Dakika Konya Deprem : Bu hayvanlar çok korkunç - Haber3 / Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline:

20 uur geleden · son dakika: Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberine göre; Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 20 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu:

20 uur geleden · son dakika: TRT Belgesel'de Yayınlanan Büyük Aile ÇiftliÄŸi Nerede
TRT Belgesel'de Yayınlanan Büyük Aile Çiftliği Nerede from i.medyafaresi.com
20 uur geleden · son dakika haberleri. Battaniyesini alan sokağa akın etti! Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: En son konya deprem haberleri anında burada.

Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli.

Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli. 20 uur geleden · son dakika haberine göre; Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 20:44 sularında meydana gelen deprem oldukça uzun sürdü. 26.06.2008 26 haz 11:55 film gibi bir yaşam öyküsü Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Battaniyesini alan sokağa akın etti! Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberleri. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, 'konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk … Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu.

20 uur geleden · son dakika! Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. 20 uur geleden · son dakika:

20 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: TRT Belgesel'de Yayınlanan Büyük Aile ÇiftliÄŸi Nerede
TRT Belgesel'de Yayınlanan Büyük Aile Çiftliği Nerede from i.medyafaresi.com
Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 20:44 sularında meydana gelen deprem oldukça uzun sürdü. 20 uur geleden · son dakika! Konya'nın meram ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberleri. Battaniyesini alan sokağa akın etti!

20 uur geleden · son dakika!

Battaniyesini alan sokağa akın etti! Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli. En son konya deprem haberleri anında burada. Afad, 'konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk … 20 uur geleden · son dakika: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberine göre; 26.06.2008 26 haz 11:55 film gibi bir yaşam öyküsü 20 uur geleden · son dakika haberleri. 20 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: Şimdiden hoş geldiniz konya'da yaşanan 5.1 depremin ardından ilk görüntüler geldi! Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

20 uur geleden · son daki̇ka haberi̇: 26.06.2008 26 haz 11:55 film gibi bir yaşam öyküsü Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika: Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Spiker depreme canlı yayında yakalandı! Ä°ÅŸte o anlar
Spiker depreme canlı yayında yakalandı! İşte o anlar from i2.milimaj.com
20 uur geleden · son dakika: Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 uur geleden · son dakika haberleri. 20 uur geleden · son daki̇ka haberi̇: Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu.

Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

20 uur geleden · son dakika | i̇çişleri bakanlığı duyurdu: Afad, saat 20.43'te merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının afad verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline: Tüm kentte hissedilen deprem kısa süreli. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. En son konya deprem haberleri anında burada. 26.06.2008 26 haz 11:55 film gibi bir yaşam öyküsü 20 uur geleden · son dakika: 20 uur geleden · son dakika:

Son Dakika Konya Deprem : Bu hayvanlar çok korkunç - Haber3 / Operasyon başladı sağlık bakanı fahrettin koca'dan 40 bin yeni sağlık personeline:. 20 uur geleden · son dakika! Afad, 'konya'daki deprem sonrası 3 metruk binada hasar olduğu bilgisi alınmış olup ekiplerimiz bölgeye sevk … Afad ve kandilli, konya meram'da 5,1 büyüklüğünde depremi duyurdu. Şiddetli sarsıntının çevre il ve ilçelerden de hissedildiği öğrenilirken bölgede şu an için herhangi bir olumsuzluğa da rastlamadığı açıklandı. 17 uur geleden · konya meram deprem!

Advertisement